Prima cafenea-bistro Manufaktura din afara Bucurestiului se va deschide la Timisoara

18 februarie 2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Odata cu finalizarea primei etape a ansamblului mixt Openville, in trimestrul patru al acestui an, timisorenii vor beneficia de noi concepte de shopping si entertaiment, in premiera pentru regiune. Dezvoltat in proximitatea Iulius Mall Timisoara, Openville va oferi, pe langa peste 100 de noi magazine, un nou concept de cinema si o varietate de destinatii pentru petrecerea timpului liber, numeroase restaurante si cafenele tematice, cu panorama spre cel mai mare parc suspendat din tara.

Printre destinatiile care vor fi inaugurate in toamna acestui an este Manufaktura, un spatiu ce are la baza un concept multifunctional, o combinatie intre coffee shop, bistro si restaurant. Manufaktura va ocupa o suprafata de aproximativ 210 mp din parterul cladirii de birouri United Business Center 1, inaugurata in decembrie 2017. Locatia se va deschide in luna septembrie si va fi prima din afara Capitalei si a patra din portofoliul brandului.

Manufaktura promite o experienta unica, unde clientii se pot delecta cu preparate din cea mai proaspata cafea „single origin”, un meniu inspirat din gastronomia internationala, muzica buna si un ambient prietenos si relaxant. Amenajarea noii locatii va fi deosebita, avand la baza elemente de design inspirate de boabele de cafea, imbinate cu materiale care genereaza luminozitate, caldura si confort, precum lemnul, caramida si inoxul.

Oferta brandului va include cinci origini diferite de cafea „single origin” de cea mai buna calitate, proaspata prin intregul proces de preparare, de la prajire si depozitare, pana la macinare. Aici vor putea fi savurate preparate realizate dupa metode clasice espresso sau alternative, precum Brew V60, Siphon, Aeropress si Chemex. Iar cei care vor sa se bucure de aroma cafelei acasa sau la birou pot lua preparatele to go sau pot alege cafeaua boabe ori macinata, in ambalaje personalizate.

Manufaktura nu reprezinta doar un coffee shop, ci si o destinatie mixta, unde se va servi micul dejun, pranzul sau cina, acompaniate de recitaluri de muzica live. Manufaktura va avea un meniu inspirat din gastronomia internationala, care va include de la delicii din patiseria frantuzeasca si antreuri rafinate, pana la paste, salate si mancaruri consistente.

Manufaktura este prezenta in Romania cu trei locatii in Bucuresti, cea de-a patra urmand sa fie inaugurata in toamna, la Timisoara.