Concert-eveniment Stefan Hrusca – Fostele iubiri

18 februarie 2018

Stefan Hrusca le propune admiratorilor sai o intalnire pe pragul primaverii: cele mai indragite melodii folk din repertoriul cantautorului maramuresean se vor auzi live in spectacolul ce va avea loc in 2 martie 2018, de la ora 20,00,  la Opera Nationala Romana din Timisoara. Slagare din repertoriul sau, ca  Fostele iubiri sau Un copac cu flori si rascolitoarea Ruga pentru parintii fac parte repertoriul unui ”concert al  refrenelor nemuritoare”, promite artistul.

„Cariera muzicala a lui Stefan Hrusca a inceput in 1981, odata cu integrarea sa in cadrul Cenaclului Flacara. Intr-un interval de doar trei ani, intre 1981 si 1984, Stefan a strabatut tara in lung si in lat si a cantat in peste 1000 de concerte, vocea sa calda cucerind inimile romanilor.  Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabila si aparitia de o simplitate distinsa,  Stefan Hrusca a devenit unul dintre cei mai iubiti folk-isti din Romania. Printre albumele sale de referinta se numara Ruga pentru parinti (1984), Urare pentru indragostiti (1986), Fostele iubiri (1995), Balade speciale (2007) si, desigur, foarte indragitele discuri de colinde si cantece maramuresene”, subliniaza realizatorii evenimentului.

Despre intalnirea cu publicul din Timisoara  Stefan Hrusca declara:  „Ma copleseste ca de fiecare data emotia revederii.  Va astept in miez de primavara, sa ne incalzim cu  cantece foarte dragi sufletului meu. Artistul va fi acompaniat de formatia Mario Band: Mario Florescu – tobe, Radu Rotaru – keyboard, Alex Florescu – percutie.

Biletele pentru acest concert au, in functie de loc, preturi de  80 lei sau 60  lei si s-au pus in vanzare la Agentia Operei.