Shopping City Timisoara cauta proprietar pentru Inelul cu diamante

9 februarie 2018

De Valentine’s Day iubirea straluceste in Shopping City Timisoara. Fie ca va fi doar un cadou de nepretuit sau complicele acelei intrebari, inelul Teilor, din aur alb de 18k, incrustat cu diamante, este premiul pe care clientii centrului comercial il pot castiga.

Astfel, pana pe 14 februarie 2018, orice bon de cumparaturi de minimum 100 de lei inseamna inscrierea in tragerea la sorti. Clientii trebuie doar sa il prezinte in aceeasi zi la Info Point (din zona magazinului New Yorker) si sa completeze formularul de inscriere.

Cum iubirea nu are limite, clientii Shopping City Timisoara se pot inscrie de oricate ori doresc. De exemplu, cumparaturile in valoare de 200 de lei inseamna doua sanse la tragerea la sorti, iar vizitatorii pot cumula mai multe bonuri de cumparaturi din magazinele centrului comercial. Singura conditie este ca acestea sa nu reprezinte plata unor facturi.

Tragerea la sorti va avea loc pe 15 februarie, iar fericitul castigator va fi anuntat pe website-ul Shopping City Timisoara. Pana atunci, zambetele indragostitilor vor fi imortalizate in photobooth-ul ce va fi instalat de Valentine’s Day in centrul comercial. Cuplurile se vor putea fotografia in diferite ipostaze romantice, iar pozele vor fi printate pe loc, in intervalul orar 12,00-22,00.