Festivalul de nunti IM Marriage

1 februarie 2018

La inceputul lunii februarie, mirii anului si cei care vor sa stabileasca din timp toate detaliile marelui eveniment din viata lor sunt invitati la Iulius Mall. Aici va avea loc unul dintre cele mai importante festivaluri de nunti din Timisoara.

De vineri pana duminica, in perioada 2-4 februarie 2018, indragostitii sunt asteptati la Festivalul de nunti IM Marriage. La demisolul si parterul mall-ului, zeci de expozanti din domeniu vor veni in intampinarea vizitatorilor cu cele mai bune oferte, care tin cont de tendinte si acopera toate exigentele.

Pentru cei in cautarea unui loc in care sa sarbatoreasca povestea lor de dragoste, la targ vor fi prezentate ofertele mai multor centre de evenimente si hoteluri din Timisoara. Viitoarele mirese isi pot alege rochia perfecta dintre nenumaratele modele expuse, care acopera toate preferintele.

Mirii vor gasi optiuni pentru invitatii, marturii, verighete si bijuterii, dar si aranjamente florale. Mai mult, vor putea alege pachete foto-video, pentru a pastra amintiri de la cel mai important eveniment.