Comedia Central Park, in premiera la Timisoara

26 ianuarie 2018

In Central Park, Woody Allen recompune, in stilul sau inimitabil, povestea a doua cupluri new-yorkeze infidele. Personajele, pe cat de elegante si sigure de sine in societate, pe atat de haotice si dezechilibrate in viata lor personala, sunt confruntate cu tulburatoarele lor secrete. Piesa captiveaza atat prin complexitatea relatiilor umane, cat si prin intermediul dialogurilor extrem de amuzante si a situatiilor absurde  care  induc senzatia ca nu va mai scapa nimeni cu fata curata.

Spectacolul in regia semnata de Dragos Campan va fi jucat in premiera la Timisoara vineri, 9 februarie 2018, de la ora 19,00, la Opera Nationala Romana.

Subiectul este unul inepuizabil: adulterul, aproape un  simptom al casniciilor moderne,  ofera si de data asta un prilej de amuzament, dar si de meditatie asupra realitatii dure pe care, de regula, o cunoaste toata lumea, mai putin persoana inselata. Spectacolul ii are in distributie pe actorii Andreea Gramosteanu, Florin Busuioc, Adelaida Zamfira, Bogdan Talasman si Ioana Marcoiu. ”Datorita talentului actoricesc, situatiile amuzante si momentele emotionante alterneaza pe tot parcursul spectacolului si il fac incitant”, sustin realizatorii.

Biletele pentru prima reprezentatie a comediei Central Park la Timisoara s-au pus in vanzare la Agentia Operei si au, in functie de loc, preturi de  70 lei / 60 lei / 40 lei.