Directia 5 sarbatoreste Valentine’s Day la Timisoara

14 ianuarie 2018

Directia 5, trupa care celebreaza iubirea inca de la inceputul carierei, va sustine un concert pe data de 14 februarie, la Filarmonica Banatul din Timisoara. „All About Love & Valentine’s Day” este concertul pe care artistii il daruiesc timisorenilor care vor sa se bucure de sarbatoarea iubirii intr-un eveniment special.

“Suntem bucurosi sa revenim la Timisoara, publicul de aici ne-a primit intotdeauna cu bratele deschise si foarte multa caldura. De aceea am ales ca in acest an sa sarbatorim dragostea aici, unde ne-am simtit intotdeauna acasa”, spune Marian Ionescu, liderul trupei.

Marian Ionescu (pian, bass), Cristi Enache (voce), Marius Keseri (tobe), Nicu Damalan (chitara) si Carmin Ionescu (bass) vor intampina romanticii la sala Filarmonicii Banatul pe 14 februarie 2018, la ora 20,00. Biletele early bird pornesc de la 55 de lei, sunt disponibile online pe iabilet.ro sau pot fi achizitionate de la magazinele Flanco si Uman Shop. Biletele sunt disponibile si la casieria Filarmonicii Banatul.