Lord of the Dance – Dangerous Games revine la Timisoara cu o productie inovatoare

16 decembrie 2017

Celebrul show produs de Michael Flatley, Lord of the Dance – Dangerous Games, revine pe 14 aprilie 2018, pe scena Salii Olimpia din Timisoara. Publicul va avea ocazia sa se bucure de o experienta unica in aceasta primavara, echipa Lord of the Dance promitand o coregrafie inovatoare si o productie adaptata noilor tehnologii.

Avand un mix surprinzator de dans si muzica, show-ul Lord of the Dance – Dangerous Games, imbina armonios contemporanul cu traditionalul. Dangerous Games este o spectaculoasa punere in scena a unei bine-cunoscute si iubite capodopere, Michael Flatley fiind coregraful si regizorul proiectului, in timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de productia muzicala. Pentru primavara lui 2018, productia va fi dusa la un nou nivel, fiind antrenata de proiectii holografice 3D, efecte speciale, roboti dansatori, acrobati de talie mondiala si nu in ultimul rand, o echipa talentata de dansatori irlandezi.

Biletele sunt puse in vanzare online pe platforma bilete.ro si sunt disponibile la urmatoarele categorii de pret: 150 lei categoria III, 200 lei categoria II, 250 lei categoria I, 300 lei categoria VIP si 400 lei categoria VVIP.