Freak show, un one-man show marca Florin Piersic jr.

7 decembrie 2017

Frati, spectacol semnat de Florin Piersic jr., cel care si interpreteaza unul din rolurile principale, impreuna  cu actorii Nationalului timisorean Matei Chioariu si Calin Stanciu jr., inseamna, dincolo de succes, aparitia unui fenomen remarcabil, si anume crearea unui extraordinar val de empatie  intre public si actori. Finalul de an al Nationalului timisorean articuleaza dinamica acestui fenomen printr-un one-man show marca Florin Piersic jr. -Freak show, spectacol programat joi, 21 decembrie, de la ora 19,00, in Sala Mare a Teatrului National.

Cu inteligenta, sensibilitate si umor, Freak show invita publicul sa descifreze harta interioara a unui artist autentic. Actor, regizor, traducator, scriitor si scenarist, Florin Piersic jr. descopera si se descopera prin teatru, prin film, prin literatura. Scris, regizat si jucat de Florin Piersic jr., Freak show este Florin Piersic jr. multiplicat cu 13: treisprezece intamplari din lumea de langa noi, povestite cu umor, intens, alert. Povestitor redutabil si interpret de forta, Florin Piersic jr. joaca, succesiv, treisprezece roluri. O demonstratie de forta, Freak show este in egala masura o declaratie de independenta artistica, alaturi de invitatia de a patrunde in lumea unui artist unic.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentiile Teatrului National (Agentia Marasesti, str. Marasesti nr. 2 si Agentia Sala 2, Parcul Civic, orar marti – duminica, intre orele 11,00-19,00) sau online, pe www.tntimisoara.com.