Stefan Hrusca, doua concerte in aceeasi zi, la Timisoara

4 decembrie 2017

Pentru cei care – cu nostalgii ale unei copilarii cu dalbe ierni de poveste – sarbatorile incep odata cu colindele lui Stefan Hrusca, artistul va sustine in capitala Banatului doua concerte in aceeasi zi. Seria turneelor sale de Craciun a inceput in 1991 si de atunci, an de an, Stefan Hrusca a avut parte de public fidel si sali arhipline in toata Romania.

Concertul intitulat Acasa de Craciun se va desfasura luni, 11 decembrie 2017, de la ora 17,30 si de la ora 20,00, la Opera Nationala Romana Timisoara. Indragitul colindator maramuresean va vesti miracolul Sarbatorilor cu frumoasele-i cantece traditionale precum Florile Dalbe, Trei Pastori,  Afara ninge linistit, Linu-i lin, Sfanta-i sara de Craciun si Ziurel de ziua. La Timisoara, biletele pentru concert costa, in functie de loc, 80 sau 100 de lei si s-au pus in vanzare la Agentia Operei.

Stefan Hrusca s-a nascut in 8 decembrie 1957, la Ieud, in inima Maramuresului, si este unul dintre cei mai renumiti interpreti de muzica folk, cunoscut publicului din Romania mai ales pentru colindele sale. A debutat in 1981, la Cenaclul Flacara. Pana in 1984, acesta a sustinut circa o mie de spectacole impreuna cu cenaclul. In 1991, s-a stabilit in Toronto, Canada, insa de atunci a revenit in fiecare an in tara, iar colindele sale, cu mare grija pentru datina, bucura de sarbatori mii de romani.