Cele mai spectaculoase feline, intr-o expozitie internationala

30 noiembrie 2017

Peste 100 de feline de toate rasele vor putea fi admirate, in acest final de saptamana, la Iulius Mall, cu ocazia Primei Expoziţii Internaţionale Felina World Cat Federation in Timisoara. Evenimentul dedicat iubitorilor de pisici si nu numai va avea loc sambata si duminica, la etajul intai al mall-ului (langa trambulina).

Expoziţia concurs va reuni pisici spectaculoase din Suedia, Rusia, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Grecia si Romania, unele fiind deţinatoare ale unor titluri de campioane mondiale la competiţiile de profil. Pe parcursul celor doua zile zile (2-3 decembrie 2017), vizitatorii Iulius Mall vor avea ocazia sa admire feline de toate rasele, de la cele de talie mica sau fara blana, pana la cele impresionante, de talie mare.

Un juriu internaţional de specialitate va desemna cele mai frumoase si elegante pisici, care vor fi premiate pe categorii: juniori, adulţi, seniori si pisici de casa.

Expoziţia internaţionala de pisici World Cat Federation de la Timisoara este organizata de Magnificats Cat Club Romania.