Primul Mos Craciun vine anul acesta la Timisoara pe 5 decembrie

25 noiembrie 2017

Anul 2017 poate fi anul in care Mos Craciun vine la Timisoara pe 5 decembrie. Nu, nu e o gluma, dar poate fi o magie!

Pe 5 decembrie are loc premiera spectacolului Sa apara Mosul!, un show nou realizat de echipa Magicianului Lorenzo Cristian, ce aduce in prim plan magia Sarbatorilor de iarna: cu fericire, zambete, emotie si bucuria de a fi alaturi de cei dragi. De aceea, de la ora 18,00, la Filarmonica Banatul din Timisoara sunt bine primiti atat cei mici, cat si cei mari. Cu totii vor fi parte din spectacolul Sa apara Mosul!, care timp de 90 minute ii va ghida pe spectatori intr-o calatorie magica din care nu vor lipsi personajele inedite, trucurile de magie si iluzionism, dar si suspansul. Ineditul serii va fi atunci cand, in mod neasteptat, un copil din sala va primi cadoul mult visat de Craciun. Oricare dintre micutii prezenti poate fi marele norocos!

Biletele sunt disponibile in reteaua iabilet.ro, la casieria Filarmonicii Banatul, dar si la Shop-ul Magic din Iulius Mall Timisoara.

Lorenzo-Cristian este singurul roman membru The Magic Circle Londra, fiind coleg cu renumitii magicieni David Copperfield sau Dynamo. De asemenea, de-a lungul anilor el a primit numeroase premii si distinctii, iar in prezent este singurul magician din Romania care dezvolta conceptul de magic-marketing. In luna noiembrie a anului trecut a reusit sa impresioneze o tara intreaga atunci cand, printr-un extraordinar numar de iluzionism, unic in Romania, a levitat deasupra unui tir, care se deplasa fara sofer.