Spectacol extraordinar la Teatru National: Familii, de Eugen Jebeleanu

18 noiembrie 2017

Povesti de viata, povesti din imediata noastra apropiere, povesti din realitatea unui astazi pe care cu totii incercam sa il intelegem: Familii de Eugen Jebeleanu. Spectacolul este programat marti, 21 noiembrie 2017, de la ora 19,00, in Sala Mare a Nationalului timisorean.

In acest fel, Teatrul National din Timisoara ofera publicului un eveniment teatral special, o intalnire cu un spectacol care aduce impreuna spectatori din 10 orase din Romania, in cadrul turneului national Manifest pentru dialog.

Ce inseamna „familie” astazi? O intrebare al carei raspuns (sau raspunsuri) atinge toate aspectele vietii – de la cele profund personale, intime, la cele publice, sociale. Dupa cum precizeaza Eugen Jebeleanu, autorul si regizorul spectacolului, Familii, prin intermediul unui limbaj poetic si taios, cu umor si tandrete, reda un tablou amplu al acestei microsocietati: familia.

Spectacolul invitat pe scena Teatrului National din Timisoara este o coproductie a Teatrului National Radu Stanca din Sibiu si a Universitatii Lucian Blaga.

Nu in ultimul rand, spectacolul este si prilejul unei noi intalniri cu Eugen Jebeleanu, tanar artist care si-a inceput cariera la Teatrul National din Timisoara, in spectacole extrem de indragite de public, cum ar fi Scrinul negru sau Boala familiei M.

Biletele pot fi achizitionate la Agentiile Teatrului National (Agentia Marasesti, str. Marasesti nr. 2 si Agentia Sala 2, Parcul Civic) sau online, pe www.tntimisoara.com.