Noroc cu laptele, spectacol-lectura la Teatrul Maghiar

14 noiembrie 2017

Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely din Timisoara va invita la un nou spectacol-lectura din seria Teatru la biblioteca. Evenimentul este realizat in parteneriat cu Biblioteca Centrala Universitara Eugen Todoran, marti, 21 noiembrie 2017, la ora 18,00, in Aula BCUT (Bd. Vasile Parvan, nr. 4A) – Noroc cu laptele, dupa Neil Gaiman.

Ceea ce ar fi putut fi o banala iesire pentru a cumpara lapte se transforma intr-o… aventura din care planeta intreaga are de castigat. Noroc cu laptele este un spectacol-lectura pentru copii si adulti, o invitatie de a patrunde in lumea fantastica pe care un tata si fiicele sale o creeaza in jurul unei intamplari comune.

Distributia reuneste liceeni si studenti. Interpreteaza Maria Bujanca, Flavia Mioc, Bety Pisica si Radu Trica. Regia spectacolului poarta semnatura lui Victor Dragos. Coordonarea programului este asigurata de Daniela Silindean si Eleonora Ringler-Pascu.

Proiectul educational Teatru la biblioteca vizeaza familiarizarea publicului cu dramaturgia contemporana, asa cum se reflecta ea in repertoriul Teatrului Maghiar de Stat Csiky Gergely, si se bazeaza pe implicarea tinerilor (elevi si studenti) in crearea spectacolelor-lectura. Parteneriatul cu BCUTEugen Todoran a fost initiat in urma cu sase ani.

Spectacolul se desfasoara in limba romana, iar intrarea la eveniment este libera, in limita locurilor disponibile.