Ateliere muzicale interactive pentru copii

6 noiembrie 2017

In perioada 11 noiembrie – 3 decembrie 2017, pe parcursul a patru saptamani, Asociatia Melopolis organizeaza, cu sprijinul librariei La Doua Bufnite, o noua serie de intalniri muzicale interactive destinate copiilor cu varsta 3-5 ani si respectiv 6-10 ani.

Melopolis este o organizatie care creeaza si dezvolta programe de educatie muzicala bazate pe joaca si experimentare activa pentru copii incepand cu varsta de 3 ani, care considera ca joaca este un mecanism de invatare, iar cea mai propice perioada pentru asta este in copilarie.

In cadrul atelierelor, copiii vor construi instrumente muzicale din materiale reciclate, se vor familiariza cu modul in care se produc sunetele si cu instrumentele din orchestra si rolul lor, vor descoperi care este rolul muzicii in filmele de animatie si vor afla aspecte inedite din viata compozitorilor renumiti. Toate acestea se vor defaşura intr-o maniera interactiva, cu exemplificari video si audio. Copiii vor pleca acasa cu instrumentele confectionate.

La finalul modulului, duminica, 3 decembrie, impreuna cu libraria La Doua Bufnite, va fi organizat in eveniment final, in cadrul caruia copiii vor primi diplome de participare si o carte, care este inclusa in pretul atelierelor.

Costul celor 4 ateliere saptamanale si evenimentul final este de 110 de lei/copil si se achita la inceputul primului atelier. In acest cost sunt incluse: cartea, diploma de participare si materialele folosite pentru confectionarea instrumentelor.

Parintii sunt invitati sa exploreze cuibul bufnitelor pe durata atelierelor, iar pentru grupul destinat copiilor de 3-5 ani, prezenta in atelier a unui insotitor este de dorit.

Numarul de locuri este limitat. Pentru inscriere si informatii suplimentare: Dan Simion (dan@melopolis.ro, tel. 0741 121 098) sau Raluca Selejan (raluca.selejan@ladouabufnite.ro, tel. 0799 704 111).