Cursa reluata spre Bucuresti, de la Timisoara

30 octombrie 2017

Dupa negocieri productive intre conducerea aeroportului Timisoara si reprezentantii Tarom, Aeroportul International Timisoara anunta ca a fost reintrodusa cursa zilnica Tarom 609/610 Otopeni – Timisoara si retur, incepand cu sezonul de iarna.

Noua cursa este operata incepand cu data de 29 octombrie 2017. Astfel, zborul va decola din Otopeni la ora 21,25, cu sosire la Timisoara la ora 22,40, unde va stationa peste noapte. Cursa retur va avea loc a doua zi dimineata, cu plecare din Timisoara la ora 6,00 si sosire in Bucuresti la 7,10.

“A fost o mare pierdere pentru pasageri faptul ca in sezonul precedent, compania a decis retragerea acestor zboruri, datorita unor conditii obiective. Ne bucuram ca reprezentantii companiei au fost deschisi la negocierile cu administratia aeroportului si au inteles importanta acestei curse pentru cetatenii din vestul tarii si astfel, acest zbor este reintrodus. Este o cursa cu un orar foarte util pentru cei care au zboruri de conexiune spre alte destinatii din lume in cadrul aliantei Sky Team, dar si pentru oamenii de afaceri cu un program foarte incarcat”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.