Reprezentatie extraordinara Frati, cu Florin Piersic jr.

24 octombrie 2017

Florin Piersic jr., un creator de sine statator, rebel, un artist care isi creeaza propriul univers si se fereste de drumurile batatorite, dar pline de succes, investigheaza realitatea imediata cu atentia si curiozitatea devoratorului de cultura. Incepand cu premiera din 9 mai, Florin Piersic jr. transforma spectacolul pe textul american Frati, impreuna cu colegii sai din Teatrul National, intr-un adevarat live-show – un spectacol contemporan despre relatii, aici si acum, relatii intre personaje, cat si intre public si personaje.

Florin Piersic jr. se dezvolta ca un creator modern complex cu precadere in spatiul alternativ, concentrat in special in teatrele capitalei, astfel incat montarea spectacolului Frati la Teatrul National din Timisoara reprezinta unul din drumurile noi pe care acesta paseste.

De asemenea, dupa primele opt intalniri cu publicul Teatrului National din Timisoara, putem spune ca spectacolul Frati consacra spectacolul live ca spatiu de creatie comun celor doi parteneri – actori si spectatori, fenomenul live fiind una dintre directiile pe care Nationalul timisorean le-a urmarit cu consecventa in ultimii 12 ani.

In acest context, Teatrul National din Timisoara a inserat in programul lunii octombrie o noua reprezentatie cu spectacolul Frati, marti, 31 octombrie, de la ora 19,00, la Sala 2, pentru publicul care nu a mai gasit bilete la reprezentatia de saptamana trecuta si care a dorit sa vada spectacolul.

Si pentru ca arta actorului cucereste, pentru ca arta actorului stralucind in ochii spectatorului, il face pe acesta sa creada ca orice frumos mai poate fi posibil si pe scena si in viata, dupa spectacol, publicul va putea intra in dialog cu Florin Piersic jr. si cu colegii sai de distributie – Matei Chioariu, Calin Stanciu jr. si Marko Adzic, intr-o intalnire deosebita, o adevarata experienta de viata si de teatru.