Multibrand-ul Victoria Gallery a deschis un magazin la Timisoara

19 octombrie 2017

Victoria Gallery, o franciza apartinand multibrand-ului Victoria 46, s-a lansat recent la Iulius Mall Timisoara. Magazinul completeaza lista brandurilor pe care clientii le gasesc exclusiv in mall-ul companiei Iulius din Timisoara.

Victoria Gallery este situat la demisol si a fost inaugurat in urma unei investitii in valoare de 150.000 euro. Magazinul se desfasoara pe o suprafata de 60 mp si cuprinde o selectie de 14 branduri romanesti. Victoria Gallery aduce mai aproape de clienti o serie de nume din industria locala de moda si accesorii, precum Murmur, Paisi, Andreea Raicu, Tria Alfa, AR Jewelry, Hardot, PNK Casual, Iiana, Sin on Skin, Sofija Jewelry, Bardash, Baden 11, Vero Milano si EXE. Colectiile se adreseaza deopotriva femeilor si barbatilor, magazinul fiind, totodata, o destinatie excelenta pentru cadouri inspirate.

Conceptul magazinului este orientat catre oferirea de solutii vestimentare complete day to night, complimentate de bijuterii si accesorii moderne, realizate din aur, argint si piele. Propunerile designerilor romani se inscriu in registrul casual sau sporty, insa includ si piese de seara in editie limitata. Designul interior este minimalist si rafinat, cu linii cromatice simple care urmaresc sa puna in valoare spatiile dedicate brandurilor.

Primul magazin Victoria Gallery a fost deschis in Constanta. Planul grupului pentru 2018 presupune deschiderea de noi locatii in reteaua Iulius Mall din Cluj-Napoca si Iasi. Extinderea in afara granitelor este gandita pentru urmatorii doi ani. „Acest concept de retail a demonstrat ca functioneaza foarte bine, magazinele inregistrand vanzari de peste 7.500 euro/mp/an”, a declarat Andreea Altay, CEO Victoria 46 & Victoria Gallery.

Victoria 46 este un business romanesc lansat acum zece ani in Bucuresti, care propune o selectie quality de branduri internationale si designeri autohtoni.