8 milioane de euro, investiti in Spitalul Premiere

16 octombrie 2017

8 milioane de euro vor fi investiti pana la finalul anului 2018, in cel mai mare spital privat din vestul Romaniei, Spitalul Premiere. Anul acesta, plafonul de investitii realizat ese de 5 milioane de euro. Astfel, Spitalul Premiere devine unul dintre cei mai importanti jucatori din Romania de pe piata serviciilor medicale private.

Spitalul Premiere este in 2017 cea mai importanta investitie in domeniul medical din vestul tarii si una dintre cele mai importante din Romania. Grupul de actionari a anuntat ca pana la sfarsitul anului 2018 planul de investitii sa fie completat cu inca 3 milioane de euro. Intentia grupului de actionari este sa ofere servicii medicale in cat mai multe specializari, dar si conditii pentru tratamente de excelenta.

Pacientii romani pot beneficia in Spitalul Premiere de tratamente in specializarile chirurgie generala, ortopedie, chirurgie plastica si reparatorie, anestezie si terapie intensiva, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, medicina fetala, neonatologie, neurochirurgie, ortopedie, ORL, oftalmologie, pediatrie, urologie.

Cifra de afaceri a Spitalului Premiere a fost la finalul anului 2016 de 12 milioane de lei, iar datorita investitiei de anul acesta, care a insemnat extinderea spatiului, deci si posibilitatea de diversificare a activitatii medicale si cresterea numarului de pacienti, cifra de afaceri a fost dublata si inca este in crestere pana la finalul anului 2017.