Holograf, din nou la Timisoara

10 octombrie 2017

Holograf revine cu un nou concert la Timisoara, oras in care trupa lui Dan Bittman e intampinata mereu cu entuziasm si frenetica admiratie de public. In 2 noiembrie 2017, de la ora 20,00, Holograf va concerta in sala Capitol a Filarmonicii Banatul. ”Va fi un concert de zile mari, artistii au inclus in program toate hit-urile trupei si multe noutati muzicale”, promit realizatorii show-ului.

Infiintata in 1978, formatia Holograf a debutat discografic in acelasi an, pe un album colectiv  inregistrat de Electrecord, LP-ul Formatii de muzica pop, cu piesa Lungul drum al zilei catre noapte. Primul disc al trupei a fost lansat in  1983, tot de Electrecord, cu titlul Holograf 1. In 2012, Holograf a lansat Love Affair (CD, MediaPro Music), iar in 2015 Life Line (CD/LP, MediaPro Music & Universal Music Romania), acesta fiind cel de-al 18-lea album al formatiei. Printre piesele incluse in programul concertului de la Timisoara se afla hit-uri precum Ti-am dat un inel, Sa nu-mi iei niciodata dragostea, Banii vorbesc, Cat de departe  sau Deschide-mi inima, ”o pledoarie pentru regasirea sentimentelor, pentru redescoperirea dragostei. E un indemn pentru fuga de monotonie, pentru nevoia de a cauta mereu fericirea, iar daca un cantec ne face sa visam, batalia e deja castigata”, dupa cum declara Iulian Vrabete, compozitorul piesei.

Pentru concertul de la Timisoara, biletele costa, in functie de loc, 120 sau 150 de lei si sunt disponibile la Agentiile Capitol si Opera si online pe www.startickets.ro.