Ziua Serviciilor Publice

3 octombrie 2017

Sambata, 7 octombrie 2017, Primaria Municipiului Timisoara, prin Casa de Cultura a Municipiului, va invita in Piata Unirii, intre orele 10,00-15,00, la cea de-a patra editie a Zilei Serviciilor Publice.

Ziua Serviciilor Publice a fost gandita de Natiunile Unite ca o ampla desfasurare de forte, la care participa institutiile de insemnatate publica. Asadar, sambata, peste 20 de institutii din Timisoara va asteapta cu standuri, utilaje, prezentari si demonstratii. La manifestare vor participa oficialitati ale orasului nostru.

Ziua Serviciilor Publice va mai oferi vizitatorilor diferite spectacole si multe surprize. Participantii vor avea parte de numeroase activitati desfasurate la standurile institutiilor participante, concursuri, demonstratii si materiale promotionale.

Program:
10,00 Orchestra Timisoara Big Band
11,00 Discursuri oficialitati, vizitarea standurilor de catre delegatia oficiala
12,00 Piesa de teatru Doi Purcelusi – Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin
13,00 Concert Alpha Band

Institutiile care vor participa la eveniment sunt Primaria Municipiului Timisoara, S.C. Horticultura S.A, Aquatim S.A., S.C. Retim Ecologic Service S.A., Colterm S.A, S.C. Drumuri Municipale S.A., Regia Autonoma de Transport Timisoara, S.C. Piete S.A, Directia Politia Locala Timisoara, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis, Directia de Asistenta Sociala Comunitara Timisoara, Serviciul de Ambulanta al Judetului Timis, Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Timis, Jandarmeria Romana, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timis, Directia de Evidenta a Persoanelor Timisoara, Administratia Bazinala de Apa Banat, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Banat” Timis, Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin, Inspectoratul Teritorial de Munca Timis, Inspectoratul de Politie al Judetului Timis, Compartimentul Voluntar pentru Situatii de Urgenta, Centrul Regional de Competente si Dezvoltare a Furnizorilor din Sectorul Automotive.