Lista completa a artistilor care vin la Festivalul PLAI 2017

27 august 2017

A XII-a editie a Festivalului PLAI aduce la Timisoara unele dintre cele mai relevante nume de artisti de pe scena internationala, ultimele nume anuntate de organizatori sunt Gentleman, un artist german al stilului raggae care va urca pe scena world music, Dom La Nena, artistul rezident la PLAI in 2017, o tanara din Brazilia cu un itinerariu muzical international, considerata o revelatie pentru istoria muzicii americano-latine, si Ed Rush (DJ), londonezul care a facut istorie in muzica electronica drum and bass si care va antrena publicul la scena after party.

In cadrul Festivalului PLAI, pe scena de after-party vor urca si norvegienii trupei Röyksopp (DJ set). Cu un istoric pe scena de clubbing si o sensibilitate pentru italo-disco, Röyksopp combina neasteptatul cu familiarul si cerebralul cu proaspatul. Clar definiti in zona de synth-pop, Röyksopp sunt pionierii unui sunet distinct si incredibil de unic in toate sensurile cuvantului.

Publicul care asteapta momentele after-party ale festivalului va fi surprins si de mixajele unor artisti romani, care vor completa programul artistic.

Festivalul Plai va fi gazduit de Muzeul Satului Banatean de la Padurea Verde, in perioada 8-10 septembrie 2017. Abonamentul PLAI poate fi cumparat cu suma de 98 de lei, iar biletul de o zi cu 58 de lei online prin Eventim, si fizic de la librariile Carturesti sau AMBASADA (in Timisoara). Mai multe detalii sunt disponibile pe www.plai.ro.

Save

Save