Prima cafenea C House Cafe Milano din vestul tarii

6 august 2017

De curand, brandul italian C House a deschis la Iulius Mall Timisoara prima cafenea din vestul Romaniei. Noua locatie isi imbie clientii cu veritabila cafea italiana, dar si cu delicii culinare si deserturi apetisante.

Situata la etajul Iulius Mall Timisoara, C House Cafe Milano imbina traditia autentic italiana si inovatia, pentru a le oferi clientilor cele mai bune preparate, dar si servicii de top. Sortimentele de cafea propuse de C House se disting prin calitate si combinatii atent selectate. Licorile sunt preparate la vedere, din boabe proaspat macinate, dupa retete implementate de maestri in arta cafelei din peninsula.

In plus, clientii se pot bucura de savoarea bauturilor in cadrul relaxant al noii locatii sau pot opta pentru serviciul „to go”, astfel incat sa se bucure de gustul autentic al cafelei italiene si la birou. Pe langa aromele  imbietoare din cafea, meniul C House include si nenumarate bauturi racoritoare, cocktail-uri si fresh-uri in combinatii ispititoare.

Specificul italian se regaseste in meniu, care include retete originale si variate de cafea, gustari fine, salate si deserturi alese, precum si in amenajarea aparte. Toate acestea fac din C House Cafe Milano o locatie ideala pentru pauza de masa, iesirile cu prietenii si intalnirile de business.

C House Cafe Milano este un brand creat de Alberto Poli si Cristiano Iezzi. Familia Poli activeaza in industria cafelei din Milano inca din 1962. Produsele sale au fost distribuite mai intai in Italia, iar mai apoi in intreaga lume. Dupa sase ani de la inaugurarea primei cafenele, C House Cafe Milano numara 68 de locatii, in peste 10 tari. Prima locatie C House din Romania a fost deschisa in anul 2012, in Palas Iasi, primul ansamblu multifunctional din tara, dezvoltat de compania Iulius. In prezent, brandul italian este prezent in Iasi, Galati, Bucuresti si Craiova, iar acum si in Timisoara, prin cafeneaua inaugurata in Iulius Mall.