Parcarea supraetajata Openville va fi finalizata la toamna

6 august 2017

Lucrarile la parcarea supraetajata din ansamblul mixt Openville evolueaza cu rapiditate, urmand ca aceasta sa devina functionala in toamna. Constructorii au finalizat lucrarile de infrastructura si demisolul parcarii, situat la nivel pietonal, iar in prezent se inalta parterul. Parcarea va fi printre cele mai mari de acest fel din Romania (23.000 mp suprafata desfasurata) si va pune la dispozitia clientilor peste 900 de locuri, configurate pe sase niveluri: demisol, parter si patru etaje.

Odata cu edificarea ansamblului Openville vor fi disponibile, in total, peste 4.050 de spatii de garare, care se vor regasi in actuala parcare subterana a Iulius Mall Timisoara, in parcarea supraetajata aflata in amenajare, precum si intr-o noua parcare subterana ce urmeaza a fi construita pe locul actualei parcari exterioare din fata mall-ului.

Investitia companiei Iulius in parcarea supraetajata, parte componenta a proiectului Openville, este estimata la peste 11 milioane de euro. Parcarea va fi ultramoderna, urmand a fi dotata cu tehnologii performante de acces, semnalizare si detectie, precum si cu lifturi si instalatii de supraveghere video. Soferii vor gasi foarte usor locurile libere datorita unui sistem inteligent de management si panotaj. In plus, tot pentru confortul clientilor, o pasarela pietonala va conecta parcarea supraetajata de Iulius Mall, facilitand accesul direct in interiorul mall-ului.

In plus fata de spatiile deja existente, Administratia Iulius Mall a creat suplimentar trei zone de parcare supraterane, semnalizate si foarte usor accesibile din principalele artere rutiere.

Save