Concert PRO Musica, la inaugurarea Reflektor Venue

6 august 2017

Deschiderea celui mai nou venue din Timisoara, Reflektor, un loc pentru evenimente muzicale, culturale si artistice de orice fel, se va facecu un concert extraordinar PRO Musica. Reflektor Venue (Bd. Liviu Rebreanu) isi va deschide portile vineri, 11 august 2017, incepand cu ora 21,00, ocazie cu care formatia PRO Musica se va afla pentru prima data in 44 de ani, pe scena unui club.

Legendara formatie timisoreana va urca pe scena clubului in formula extinsa si va interpreta piese din intreg repertoriul de peste 4 decenii al trupei. Spectacolul va fi unul complex, sustinut de un sistem de sunet ultra-performant, realizat pe comanda speciala pentru clubul Reflektor, adaptat salii de concert. Sunetul va fi completat de proiectii si efecte speciale, urmand ca materialul video si audio inregistrat sa devina ulterior un cd best of PRO Musica / dublu vinil cu album foto.

Intrarea la evenimentul de deschidere se va face pe baza de invitatie, iar pentru publicul larg este libera in limita locurilor disponibile.

Reflektor este cel mai nou venue din Timisoara, creat din dorinta si necesitatea unui loc dotat cu echipament profesional pentru evenimente de amploare in oras, care sa sustina initiative si actiuni viitoare, in acelasi timp, platind tribut trupelor timisorene care au scris istorie in numele orasului. Reflektor se doreste a fi locul in care se vor reuni artisti de orice fel, formatii muzicale, regizori, comedianti, djs, actori sau artisti plastici. Locatia poate gazdui de asemenea orice tip de eveniment, conferinte, festivaluri, workshops, prezentari, petreceri, proiectii sau spectacole de teatru.