Festival pe malul Timisului

27 iulie 2017

Asociatia culturala, La Capite organizeaza in perioada 24-26 august 2017, pe malul raului Timis, in apropierea localitatii Sag, intre o plaja generoasa si un luminis de padure, Cata Festival, un festival de arta axat pe creatia muzicala contemporana, cu artisti a caror opera este influentata in mare masura de traditiile si folclorul din zonele sau tarile din care provin, incadrate in curentul etno, (etno-jazz, etno-rock, etno-pop, psycho-folk, etno-folk, neo-folk, folk-urban).

Pe scena vor urca atat artisti romani, cat si artisti invitati din tari precum Turcia, Serbia si Bulgaria. Din line-up-ul acestei prime editii fac parte urmatoarele trupe care vor canta pe scena mare: Baba Zula, Domino, Rodion G.A., Subcarpati, Pero Defformero, Nelu Vlad & Formatia Azur, Kottarashky & The Rain Dogs, Survolaj, Impex.

Serile se vor incheia cu cantari acustice la foc de tabara, invitatii din acest an fiind artisti  emblematici ai scenei muzicale romanesti, precum Artan & Suedezu’, de la Partizan, Calin Pop de la Celelalte Cuvinte si Berti Barbera & Nicu Patoi.

Pe langa aceste cantari, organizatorii au pregatit publicului si un spectacol muzical-teatral cu masti al trupei Aualeu.

Pe langa trupele de pe scena , vor mai fi anuntate in curand cateva surprize mai mult decat placute ce tin de acces, locatie, after-party, camping, catering etc.