La Familia, Vita de Vie si El Nino vor canta la Vest Fest 2017

18 iulie 2017

Dupa vanzarea completa a tuturor biletelor Early Bird, organizatorii au anuntat urmatorul val de artisti care vor canta pe scena Vest Fest 2017: La Familia, Vita de Vie si El Nino.

Dupa o lunga perioada, La Familia s-a reunit si revine in Timisoara pentru a-si lansa noul album cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la infiintarea trupei! Sisu Tudor, Puya si Dj WicKeD vor fi prezenti in formula La Familia, la cea de-a doua editie a Vest Fest, cu piesele ce i-au consacrat, dar si cateva piese de pe noul album.

Infiintata in 1996, trupa Vita de Vie lansa in 1997 albumul de debut, Rahova, sub egida casei de discuri Zone Records. in 1999 trupa lanseaza albumul Fenomental, a carui piese aveau sa ramana intiparite in memoria multor romani. Vita de Vie vine la Vest Fest cu o portie de rock alternativ de exceptie!

Originar din Craiova, reprezentand “Familia Bucatti” si “olteanclan”, El Nino este un artist cu vechime in hip-hop-ul romanesc, dar care a cunoscut un succes tot mai mare in ultimii 3 ani. Cunoscut ca fiind elementul care face sala sa vibreze la concerte, in mod sigur va electriza publicul prezent la cea de-a doua editie a Vest Fest!

Save