Razboiul stelelor – explorarea universului exterior si a universului interior

28 iunie 2017

Asociatia Culturala Noua Acropola va invita marti, 4 iulie 2017, de la ora 19,00, sa participati la o prelegere filosofica intitulata Razboiul stelelor – explorarea universului exterior si a universului interior. Prezinta Adrian Gal, locul de desfasurare fiind Ambasada, pe str. Anton Seiller nr. 2. Intrarea este libera.

”May the Force be with you!” este clasicul imbold din Razboiul Stelelor in fata marilor obstacole pe care protectorii Binelui le au de depasit in lupta lor impotriva Intunericului. Unul dintre marile mituri moderne ne invita sa descoperim mesajele etico-psihologice si legatura societate-individ ascunse in spatele personajelor fantastice si a intamplarilor intergalactice.

Marti, 4 iulie, ora 19,00, Noua Acropola va invita sa explorati urmatoarele idei inspirate din saga Razboiul Stelelor: O noua speranta – descoperirea potentialelor latente din om si societate; Destinul contraataca – descoperirea Maestrului; Infruntarea junglei – cucerirea de Sine; Intoarcerea eroului – asumarea rolului si a Destinului.