Cat costa cele mai scumpe apartamente din Timisoara

25 iunie 2017

Un clasament realizat de Imobiliare.ro, pe baza ofertelor listate pe portal, evidentiaza cele mai scumpe apartamente de lux scoase la vanzare, clasificate dupa preturile cerute de proprietari. Majoritatea proprietatilor incluse in clasament sunt penthouse-uri in ansambluri de lux, ridicate in ultimii ani, insa in oferta se regasesc si exemple de apartamente in cladiri istorice.

La Timisoara, un penthhouse cu o suprafata de 150 de metri patrati utili este scos la vanzare la un pret de 670.000 de euro. Apartamentul face parte dintr-un bloc finalizat in anul 2012 si este complet finisat, mobilat si utilat. Locuinta este dotata cu aer conditionat, sistem de incalzire prin pardoseala si sauna si dispune de doua terase spatioase, amenajate.

Tot in centrul orasului, un apartament in cladire istorica (constructie 1930), amplasat la etajul doi din trei, poate fi achizitionat cu 420.000 de euro. Locuinta are o suprafata utila de 185 de metri patrati, compartimentata in patru camere; aceasta a fost renovata, pastrandu-se insa elemente din amenajarea initiala – parchetul original, din lemn masiv, a fost reconditionat, la fel si usile si rulourile de la ferestre.

Un penthouse in cladire istorica, cu vedere catre Piata Victoriei, poate fi achizitionat cu 400.000 de euro. Amplasat la etajul al treilea (din trei), acesta are o suprafata utila de circa 200 de metri patrati si este compus din cinci camere (plus dependinte). Incalzirea locuintei se face cu ajutorul unei centrale proprii.

Save