Au inceput lucrarile la a treia cladire de birouri din ansamblul Openville

22 iunie 2017

Compania Iulius a demarat, la Timisoara, lucrarile la o noua cladire de birouri clasa A care face parte din ansamblul Openville, cea mai mare dezvoltare cu destinatie mixta din vestul tarii. Acesta este cel de-al treilea imobil office dezvoltat sub brandul United Business Center (UBC) din totalul de sapte cladiri prevazute in proiect. Cu o suprafata totala de peste 130.000 mp, componenta de birouri a ansamblului Openville va deveni un pol regional de business.

Cladirea UBC 3 va avea aproximativ 18.000 mp, 14 etaje si va fi certificata LEED, urmand sa beneficieze de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a creste eficienta costurilor la utilitati si confortul chiriasilor. Pe baza experientei dezvoltarii celorlalte doua imobile office din Openville, termenul estimat de livrare pe piata pentru UBC 3 este de aproximativ 12 luni.

In prezent, se lucreaza la consolidarea terenului pe care se va inalta cladirea de birouri. In paralel, in Openville continua lucrarile de constructie la UBC 1, imobilul de 13.000 mp care va fi finalizat in vara, precum si la parcarea supraetajata cu peste 900 de locuri, care va deveni functionala in toamna. In curand, alte doua noi imobile de birouri vor intra in constructie. in luna ianuarie, Iulius a inaugurat prima cladire de birouri, de 18.000 mp, inchiriata integral de companii din IT si automotive.