Caravana Bucatar din placere, de la Lidl, ajunge in Timisoara

15 iunie 2017

Sub sloganul Facem spectacol in bucatarie, caravana Lidl porneste la drum in 8 orase din tara, pentru a experimenta cele mai inedite moduri in care bucataria poate fi imbinata cu distractia. Intre 17 si 18 iunie, Caravana Bucatar din placere va ajunge la Timisoara si va gazdui un eveniment ce va transforma gatitul intr-un real spectacol.

Evenimentul din Timisoara va avea loc intre 17-18 iunie, incepand cu ora 16,00, in Parcul Rozelor. Pe parcursul celor doua zile de eveniment, caravana va organiza la scena deschisa demonstratii de gatit sustinute de catre Chef Florin Dumitrescu si Teodora Rogobote, workshop-uri de fitness si alimentatie sanatoasa, momente de umor si jocuri interactive, karaoke, ateliere pentru copii, nenumarate concursuri si momente surpriza oferite de invitatii speciali ai caravanei, printre care si Andrei Aradits. Spectatorii evenimentului vor avea oportunitatea de a castiga premii si vouchere de cumparaturi Lidl dar si de a participa la un concurs special sustinut de Freeway, Argus si Gelatelli, prin care pot castiga un circuit pentru doua persoane in Franta, Coasta de Azur – Valea Loarei si Paris, oferit prin Lidl Tour.

Pe langa multitudinea de surprize si premii pregatite de Lidl in fiecare moment, caravana Bucatar din placere va gazdui la finalul celor doua zile de eveniment si un concert surpriza.

Dupa editia din orasul Timisoara, Caravana Bucatar din placere va porni din nou la drum, explorand ingredientele spectacolului in bucatarie, in Sibiu (24-25 iunie), Constanta (8-9 iulie), Cluj Napoca (22-23 iulie), Oradea (29-30 iulie), Iasi (5-6 august), Mangalia (14-15 august) si Bucuresti (26-27 august).