Spectacolul aerian Timisoara Air Show a ajuns la a patra editie

9 iunie 2017

Se apropie cu pasi repezi cel mai mare spectacol aerian din vestul tarii! Evenimentul organizat de Aeroportul International Timisoara se afla la a IV-a editie si va avea loc vineri, 10 iunie, de la ora 19.00.

Programul va contine o multime de surprize, iar spectatorii vor putea admira la apusul soarelui maiestria pilotilor. Vor evolua pilotii de la Fortele Aeriene Romane, care vor fi prezenti cu escadrila de elicoptere si cu avioanele militare MIG21. Formatia ASALT va face o demonstratie pe cer, iar in premiera va fi prezent si singurul avion biplan din Romania, sub numele Skybolt of Romania. In plus, Iacarii Acrobati vor evolua alaturi de Jurgis Kairys, pilotul lituanian care face adevarate spectacole pe cer.

La final, spectatorii vor putea asista la un concert rock clasic, ascultand cele mai tari hituri AC/DC, cantate live de formatia The Rise of The City King (The R.O.C.K).

“Administratia aeroportului organizeaza a patra editia evenimentului Timisoara Air Show si putem spune ca am reusit sa reinviem o traditie in zona de vest a tarii, cea a spectacolelor aeriene. Anul acesta am dorit sa sa evitam orele pranzului, cand temperaturile sunt extrem de ridicate, si am decis sa incepem evenimentul dupa-amiaza, iar pilotii au promis si ei ca vor pune la punct un spectacol antrenant”, a declarat directorul general al aeroportului, Daniel Idolu.

Accesul spectatorilor este gratuit si va fi permis de la ora 18.00. Se va asigura o parcare de peste 3.000 de locuri in apropierea evenimentului, iar soferii vor fi directionati pentru a nu fi blocat traficul in cursul serii. De asemenea, se va putea ajunge direct in parcarea aeroportului cu mijloacele de transport in comun (autobuze RATT). In interiorul aeroportului vor fi puncte de desfacere pentru alimentatie publica, astfel incat toti cei prezenti la eveniment vor putea gasi la fata locului mancare si bauturi racoritoare.