Koloro, un nou concept pentru Timisoara

5 iunie 2017

Koloro, primul Resta-Pub-Events din Timisoara unde se serveste berea imbuteliata prin sistemul Draught Master, si-a deschis portile. Localul situat pe Bulevardul Vasile Parvan nr. 9, vizavi de UVT, va imbogati oferta de petrecere a timpului liber pentru timisoreni printr-un concept inedit. Cei care ii vor trece pragul vor avea intr-un singur loc: restaurant – cu bucatarie romaneasca si cateva preparate internationale; pub – cu un amplu si divers meniu de bar alaturi de un nou concept de „combo oferte” cu avantaje consistente in mixul bautura-mancare; events – cu evenimente gazduite indoor sau outdoor.

Draught Master, noutatea pe care o aduce Koloro in Timisoara, este un sistem pentru berea la draught, care garanteaza ca bautura va fi servita la temperatura optima de fiecare data. Datorita sistemului Draught Master, berea turnata in pahar este acoperita de un guler de spuma fina, pastrandu-si prospetimea in pahar timp mai indelungat. Printre tipurile de bere servite la Koloro amintim Grimbergen Ambrée, Angelo Poretti, Lippoli Bock Chiara, Carlsberg Elephant, Grimbergen Blanche.

Koloro este menit sa surprinda si prin designul deosebit, urban, usor industrial, cu elemente new-old si mobilier neconventional. Localul este compus dintr-un spatiu indoor de aproximativ 100 de locuri, cu vedere directa la raul Bega si un lounge semi-deschis, mobilat cu totul neconventional. Localul are o terasa generoasa inspre B-dul Vasile Parvan si, mai mult decat atat, o terasa spectaculoasa pe acoperis, cu o priveliste unica asupra Begai, de unde se va putea admira peisajul si se va asista la concerte live, piese de teatru si multe alte evenimente ce urmeaza a fi organizate.