Festivalul Artelor Timisorene, la cea de-a patra editie

30 mai 2017

Cea de-a patra editie a Festivalului Artelor Timisorene, organizata de Primaria Municipiului Timisoara prin Casa de Cultura a Municipiului, va avea loc in perioada 5-11 iunie 2017. Festivalul isi propune, pe de-o parte, promovarea artistilor locali, iar pe de alta parte facilitarea accesului publicului larg la diversitatea manifestarilor culturale ale orasului nostru.

Pe parcursul unei saptamani intregi, artistii Timisoarei, muzicieni de toate genurile, dansatori, actori si alti prestatori in teatru si film, scriitori, pictori, sculptori si designeri, vor veni in fata timisorenilor si a vizitatorilor pentru a-i incanta cu talentul lor. Manifestari ale frumosului vor avea loc atat in aer liber, in tot centrul istoric al Timisoarei, precum si in alte spatii neconventionale.

Ce putem face la Festivalul Artelor Timisorene? Muzica, dans, film, sculptura, pictura, moda, teatru, design, literatura, fotografie, ateliere de creatie, toate acestea le puteti intalni timp de o saptamana la Timisoara. Artisti de toate genurile, interpreti, elevi, studenti va invita sa descoperiti fascinanta lume a artelor. In perioada 5-11 iunie, toate valorile culturale si artistice ale Timisoarei vor iesi in strada si in spatii neconventionale, construind un dialog al frumosului artistic cu publicul larg.