Al Di Meola, in concert la Timisoara

28 mai 2017

Al Di Meola este un compozitor de exceptie, dovada fiind cele peste 20 de albume lansate pana in prezent. Chitaristul american de origine italiana a izbutit sa farmece pasionatii de muzica de calitate de pe multiple continente, reusind astfel sa primeasca una dintre cele mai prestigioase distinctii acordate de catre Guitar Player Magazine, aflandu-se de patru ori pe primul loc in topul celor mai buni chitaristi de jazz, o performanta de neegalat pana in prezent.

World Sinfonia este showul cu care Di Meola va incanta publicul timisorean, numind acest spectacol o incununare a experientei sale muzicale dintr-o cariera indelungata, care a inclus interpretari alaturi de Paul Simon, Stevie Winwood, Pavarotti si Jimmy Page, precum si alte mari nume ale jazz-ului. Concertul va contine atat cantece clasice ale artistului, opere marca Piazzolla & Lennon-McCartney, cat si compozitii noi.

Biletele pentru concertul de pe 11 iunie 2017, de la Filarmonica Banatul din Timisoara se gasesc in reteaua Eventim si la casieria Filarmonicii, cu urmatoarele preturi: 350 lei (categoria I), 250 lei (categoria II), 200 lei (categoria III), 150 lei (categoria IV).