Spectacole si ateliere pentru copii, la Casuta Piticilor

9 mai 2017

Casuta Piticilor este locul unde copiii si parintii se intalnesc in numar mare pentru a participa la activitati pline de veselie, energie si magie. In fiecare an, Institutul Francez din Timisoara (Bd. C.D. Loga nr. 46) se transforma intr-o casuta pentru copii de toate varstele. Impreuna cu partenerii nostri culturali din proiectul Cardul Cultura Plus organizam pe parcursul a doua zile peste 100 de activitati complexe, ateliere si spectacole pentru copii cu varste de la 6 luni la 14 ani. Anul acesta, Casuta Piticilor ajunge la editia a VI-a si va avea loc pe 13 si 14 mai.

Programul acestei editii este unul pe placul tuturor si cuprinde: super spectacol muzical Cantec Pentru Tisha cu MiniArtShow by Ioana Ginghina; spectacole de teatru: Pinocchio / Teatrul National din Timisoara, Rokoko si Rikiki / Teatrul Merlin, Peter Pan / Andras Party; spectacol muzical: Micul Print / Filarmonica Banatul; spectacol culinar cu chef Georgeo Andrei: modelare flori de primavara; concert Thea; concert cu Ansamblul de percutie Splash; zumba kids cu Claudiu Gutu; ateliere creative, de circ, lectura, teatru, muzica, dans, limbi straine; demonstratii sportive; jocuri si activitati distractiv-educative; plimbare cu bicicletele, caiac-canoe pe Bega; vanatoare de comori; minidisco.

Acces sambata si duminica: accesul se face pe baza cardului Cultura Plus (pe numele copilului). Parintii si copiii sub 2 ani beneficiaza de intrare gratuita. Acces o zi (copiii care nu au cardul Cultura Plus): 35 lei (inclus un abonament la mediateca IFT (imprumut carti, DVD-uri, CD-uri, mini loc de joaca) Acces pentru familiile cu 2 sau mai multi copii: 25 lei / copil / zi sau 45 lei/ copil / ambele zile (inclus cardul Cultura Plus pentru un an de zile). Cardul Cultura Plus se va putea achizitiona (55 lei/an) si in ziua evenimentului dar pentru a limita timpul de asteptare la intrare este recomandat a fi achizionat in saptamana 8-12 mai (de la Institutul Francez, Bd. C.D. Loga nr. 46). Cardul Cultura Plus nu numai ca asigura accesul sambata si duminica la cele 100 de activitati din cadrul Casutei Piticilor, dar ofera foarte multe reduceri si facilitati la 45 de institutii culturale, educative si sportive din Timisoara, timp de un al de zile.

Save

Save