Ziua Majoratilor Timisoarei

8 mai 2017

Primaria Municipiului Timisoara, prin Casa de Cultura a Municipiului Timisoara, organizeaza Ziua Majoratilor Timisoarei, in data de 13 mai 2017, de la ora 18,00, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timisoara. Invitati speciali la acest eveniment vor fi BRomania si Mircea Bravo, intrarea fiind libera, in limita locurilor disponibile.

Ziua Majoratilor Timisoarei este o zi dedicata tinerilor care au implinit sau vor implini 18 ani anul acesta, si are ca scop promovarea acestui segment aparte, tinerii din Timisoara.

Matei Dima, cunoscut pe internet ca BRomania este actor si regizor. Un constantean care a studiat in SUA si a inceput cu vine-uri, s-a mutat pe Facebook, pe Instagram, iar acum face sketch-uri comice pe YouTube. BRomania este unul dintre cei mai cunoscuti comedianti ai Romaniei. In plus, este sustinut de vedetele din Romania, care i-au fost personaje in video-urile postate online.

Mircea Bravo este un comediant si entertainer roman din Cluj-Napoca, fiind cel care a castigat mii de fani dupa ce a inceput sa faca farse, iar apoi sa le incarce pe internet. Tanarul clujean a devenit foarte popular, farsele acestuia atingand sute de mii de vizualizari.

In cadrul evenimentului, tinerii care au implinit sau vor implini 18 ani anul acesta vor avea ocazia sa participe la tombole si concursuri, unde pot castiga premii precum vouchere la scoala de soferi, casti de telefon si multe alte surprize.