Gama completa de servicii, pe un singur etaj, la Iulius Mall

4 mai 2017

Odata cu integrarea Iulius Mall in ansamblul mixt Openville si inaugurarea cladirii de birouri United Business Center 2 (UBC 2), toate serviciile din centrul comercial au fost relocate pe un singur nivel, astfel incat clientii sa le gaseasca mult mai usor.

Iulius Mall Timisoara vine in intampinarea persoanelor active, care doresc sa economiseasca timp in realizarea diverselor activitati zilnice, si le pune la dispozitie zeci de servicii, toate situate la acelasi nivel. Astfel, de curand, clientii mall-ului si cei care lucreaza in cladirea de birouri UBC 2 a ansamblului Openville Timisoara vor gasi la etajul mall-ului numerosi operatori.

Clientii au avantajul proximitatii fata de o varietate de servicii importante, de la cabinete si policlinici medicale, birouri de schimb valutar, pana la reprezentante bancare, brokeri de asigurari, agentii de turism si altele.

In plus, Biroul de Examinari si Sala de Sustinere a Examenului pentru Obtinerea Permisului de Conducere, Biroul pentru Permise de Conducere, Biroul Inmatriculari Auto, Posta Romana si Directia Fiscala Taxe si Impozite sunt situate in acelasi perimetru. Din a doua jumatate a lunii mai, clientii vor gasi la etajul mall-ului si Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Timis.

Parintii au la dispozitie o gradinita si un centru educational pentru cei mici. In plus,  prichindeii se pot distra in voie la cele doua spatii de joaca.

Tot la etajul mall-ului se regasesc un salon de coafura si manichiura pentru adulti, dar si o frizerie pentru copii, un salon de spa si masaj, un solar si servicii de remodelare corporala. Zona este completata cu un magazin de optica medicala si unul cu produse naturiste.