Au inceput lucrarile la prima parcare supraetajata din Timisoara

27 aprilie 2017

In ansamblul mixt Openville, dezvoltat de compania Iulius, au inceput lucrarile de constructie a primei parcari supraetajate din Timisoara. Situata in imediata vecinatate a Iulius Mall, in laterala dinspre Calea Sever Bocu, parcarea va avea o capacitate de peste 900 de locuri, fiind printre cele mai mari din tara.

Investitia companiei Iulius este estimata la valoarea de 11 milioane de euro, parcarea urmand a fi finalizata in toamna. Cu o suprafata desfasurata de peste 23.000 mp, noul parcaj va fi configurat pe sase niveluri: demisol, parter si patru etaje. O pasarela pietonala va conecta parcarea de Iulius Mall, facilitand, astfel, accesul clientilor direct in interiorul mall-ului.

Parcarea supraetajata va fi dotata cu tehnologii performante de acces, semnalizare si detectie, precum si cu lifturi si instalatii de supraveghere video. Totodata, va beneficia de un sistem inteligent de management, care ii va directiona pe conducatorii auto spre locurile de parcare disponibile.

Impreuna cu locurile existente in parcarea subterana a Iulius Mall, cu cele din parcarea supraetajata, precum si cu cele care urmeaza a fi amenajate, in ansamblul Openville vor fi disponibile, in total, aproximativ 4.050 de spatii de garare.