Fabrica de componente electronice Continental Timisoara s-a extins

23 aprilie 2017

Fabrica de componente electronice Continental din Timisoara si-a extins aria de productie si depozitul cu 5.000 de metri patrati si a inaugurat o noua cladire de birouri de peste 2.200 de metri patrati. Investitia in extinderea zonei de productie si constructia noii cladiri de birouri se ridica la peste 12 milioane de euro si a fost necesara datorita cresterii capacitatii de productie in urmatorii ani.

“Extinderea productiei a fost necesara datorita numarului tot mai mare de produse pe care trebuie sa le livram clientilor nostri. Fabrica a cunoscut o evolutie impresionanta in cei zece ani de existenta. Am inceput cu 200 de angajati in anul 2006 si am ajuns la peste 1.300”, a declarant dr. Ralf Luchs, directorul fabricii de componente electronice Continental.

“Investitia de peste 12 milioane de euro demonstreaza importanta pe care Continental o acorda fabricii din Timisoara. Aici s-au produs deja peste 60 de milioane de componente electronice, iar calitatea produselor si devotamentul oamenilor care muncesc aici ne-a determinat sa crestem investitia in Romania”, a declarat dr. Hans-Jürgen Braun, directorul fabricilor de componente electronice Continental la nivel global.

“Continental cunoaste o crestere fara precedent la nivel mondial datorita produselor si solutiilor inteligente din portofoliu. In fabrica din Timisoara au fost produse milioane de instrumente de bord, display-uri si unitati de control al airbagului, care fac calatoriile cu automobilul mai sigure si mult mai confortabile, pentru milioane de soferi. Fabrica din Timisoara a castigat Green Plant Silver Award in 2016, precum si Gold Automotive Award pentru zero defecte timp de un an la unitatile de control a airbagului realizate pentru Renault”, a declarat dr. Christian von Albrichsfeld, director general Continental Romania.