Florina Cercel revine la Timisoara, cu Gaitele

16 aprilie 2017

Florina Cercel revine, cu Gaitele, la Timisoara, la sfarsit de aprilie! Timisoara are, incontestabil, un segment important de public dornic de piese ce au trecut proba timpului, de comedii jucate de vedete, iar pentru acest public revine la Timisoara actrita  Florina Cercel, alaturi de o excelenta distributie, in cea mai noua montare a piesei Gaitele, de Al. Kiritescu.

Spectacolul in regia si scenografia lui Mc Ranin va fi jucat pentru a doua oara in luna aprilie pe scena Operei Nationale Romane din Timisoara, pe 26 aprilie, de la ora 20,00. Pentru  acest al doilea spectacol, biletele s-au pus in vanzare la Agentia Operei si costa, in functie de loc, 80 sau 100 de lei.

Florina Cercel ii va avea alaturi, in distributie, pe Carmen Tanase, Virginia Rogin, Carmen Ionescu, Ioana Farcas, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi, Liviu Cheloiu si Sebastian Balasoiu. Stralucita piesa despre romanismul de ieri si de azi, cu savuroase replici in care comicul devine un adevarat torent de nuante, de la umorul frust la tachinarea fina, de la rasul sanatos si gestul buf, la sarcasmul monden, Gaitele (sau Cuibul de viespi) este o satira sociala in care, declara autorul ei,“ m-am straduit, cu adevar si manie, sa demasc lumea putreda ce mi se dezvaluise in toata hada ei goliciune”.