S-a deschis primul magazin de genti O bag din Timisoara

13 aprilie 2017

Brandul italian de genti O bag a deschis, la Iulius Mall, primul sau magazin din Timisoara si al patrulea din Romania. Magazinul este situat la parter, fiind un loc plin de culoare si in ton cu tendintele actuale. Brandul italian are la baza un concept inovativ care a cucerit lumea intreaga, concentrandu-se pe posibilitatea de personalizare a gentilor, in functie de garderoba sau de personalitatea clientelor. Produsul este modular, cu elemente care se achizitioneaza separat – corp, manere, interior  – la care se pot adauga accesorii, fiecare colectie oferind posibilitatea a peste 20.000 de combinatii.

Geanta poate fi reinterpretata de la o zi la alta si de la un sezon la altul, cu ajutorul accesoriilor. Corpul gentilor este realizat din EVA, permitand o intretinere extrem de usoara, doar cu apa si sapun.

Clientele O bag se bucura de o experienta aparte, putand combina mai multe tipuri de genti – O bag clasic, O bag mini, O chic, O folder, O basket sau O pocket – intr-o gama de culori generoasa, vesele si cu inspiratie din natura.

In magazinul O bag din Iulius Mall sunt disponibile si ceasuri clasice, cele care pot fi purtate la gat si cele care pot fi accesorii pentru geanta. Pentru ca pot fi realizate in combinatii extrem de variate, acestea pot fi cadouri originale, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Tot aici, clientii vor gasi ochelarii O sun, care utilizeaza acelasi principiu de personalizare prin alegerea ramelor, lentilelor si a bratelor.

Brandul O bag este de origine din Italia, tara recunoscuta pentru performanta obtinuta in materie de design si moda. Povestea O bag a inceput in anul 2010, ajungand, in prezent, in peste 55 de tari si la 182 de magazine doar in Italia.

Magazinul deschis la Iulius Mall Timisoara este al treilea dintr-o serie de noua locatii care vor fi deschise in tara de catre compania Novelli Invest, detinatoare a Master francizei in Romania. In urmatorii doi ani, compania intentioneaza deschiderea de locatii in Oradea, Sibiu, Brasov, Craiova si Bucuresti (3 magazine).