Fuego – 10 ani de turnee

12 martie 2017

Pentru a celebra 10 ani de turnee nationale, Fuego strabate din nou tara, iar Timisoara se afla pe itinerariul sau aniversar, ce cuprinde 20 de orase. Concertul intitulat Lasati-mi muzica! se va desfasura marti, 28 martie 2017, de la ora 20,00, in sala Capitol a Filarmonicii Banatul. In cadrul acestui eveniment se va lansa un nou material discografic, ”un musical-audio spectaculos, realizat impreuna cu compozitorul si dirijorul Zsolt Kerestely. Programul serii  va cuprinde piese noi, dar si slagare in versiuni noi, alcatuind impreuna un univers melodios, plin de culoare si sensibilitate, in care fiecare spectator se va regasi”, promit organizatorii.

„Pentru mine, muzica este terapie, este melodie, este emotie si bucurie la un loc, mai mult decat cateva sunete asezate pe o banda si un text aruncat la intamplare unui artist sa-l recite pe o coloana sonora.

Eu mai cred in muzica si in puterea ei, in slagarele de ieri si in ceea ce se creeaza azi, atat de complex. Sunt in continuare un romantic si prefer sa cred ca ne putem bucura in continuare de frumusetea unor cantece.

Lasati-mi muzica! este despre mine si arta mea, despre voi, publicul meu si toate piesele pe care le-am lansat sau le-am cantat ori fredonat de cand ne-am nascut, este un omagiu adus artistilor romani si o feerie a primaverii in care ne vom delecta, pentru doua ore, cu mesaje si emotii speciale.

Nu pot sa-mi fac singur reclama, e firesc, dar vreau sa cred ca vom face o atmosfera incat sa ne auda toata lumea. Alaturi de band-ul meu am pregatit momente unice, premiere muzicale, un album de exceptie, ipostaze in care ma veti vedea pentru prima oara.

Ne vom aduce aminte de parinti, de acasa, vom pluti pe valurile iubirii, vom dansa, vom asculta, vom recita si vom lasa cantecul sa vorbeasca de la sine.

Cred ca e cazul sa aratam tuturor ca e nevoie de muzica usoara romaneasca, tragand un semnal de alarma cu privire la melodicitate si mesaje, de care inca mai are nevoie publicul, chiar daca multi se grabesc sa le faca uitate. Oricum ar fi, lasati-mi muzica! Va astept cu drag!”, le transmite admiratorilor sai Paul Surugiu – Fuego.

Biletele pentru show-ul sau la Timisoara au, in functie de loc, preturi de 60 sau 70 de lei si s-au pus in vanzare la agentia Operei, casieria Capitol  si online, pe bilete.ro.