Al Di Meola revine la Timisoara

12 martie 2017

Al Di Meola revine in Romania pentru a incanta iubitorii de muzica buna cu un nou concert, pe 11 iunie 2017, la Filarmonica Banatul, in Timisoara. Artistul va sustine un concert si la Cluj-Napoca, in data de 13 iunie, la Opera Nationala Romana.

Al Di Meola – World Sinfonia reprezinta un melanj intre piesele sale celebre marca Piazzolla & Lennon-McCartney si compozitii noi. Alaturi de celebrul chitarist, pe scena se vor afla si Peo Alfonsi  la chitara,  Fausto Beccalossi  la acordeon si Peter Kaszas la tobe.

Al Di Meola (numele sau real fiind Al Laurence Dimeola), s-a nascut pe data de 22 iulie 1954 in New Jersey, SUA si este un chitarist de jazz, jazz-rock, jazz-fusion american, avand origine italiana. Faimosul chitarist a compus si cantat inclusiv o piesa de pe coloana sonora a jocului Grand Theft Auto: Vice City, intitulata Ritmo De La Noche, pe langa interpretarea faimoasei piese Milonga Del Angel intr-un episod din Clanul Soprano.

Chitaristul american de origine italiana a izbutit sa farmece pasionatii de muzica de calitate de pe multiple continente, reusind astfel sa primeasca una dintre cele mai prestigioase distinctii acordate de catre Guitar Player Magazine, aflandu-se de patru ori pe primul loc in topul celor mai buni chitaristi de jazz, o performanta de neegalat pana in prezent.

Biletele pentru concertul de pe 11 iunie de la Filarmonica Banatul din Timisoara se gasesc in reteaua Eventim si la casieria Filarmonicii, cu  preturi cuprinse intre 500 lei (VIP cu Meet&Greet, plus CD cu autograf si poze cu artistul) si 100 lei (locuri cu vizibilitate redusa).