Tricouri cu mesaj, expuse la Casa Artelor

1 martie 2017

O expozitie inedita isi gaseste loc la Casa Artelor, in galeria Pygmalion, vreme de 3 saptamani. Florin Arhire aka Florinakkis isi pune semnatura pe un nou proiect inedit. Pastrand linia neconventionala a suportului pe care expune, Florinakkis ne surprinde data aceasta cu… tricouri! Tricouri-suport pentru personajul central al acestei expozitii: mesajul.

“Mesajele scrise sunt o noua forma de a transmite, in mod silentions, dar extrem de vulcanic, situatii, probleme, realitati. Ele denota solidaritate, propun schimbare si indeamna la rezistenta. Daca aceste mesaje devin voci si comportamente in sfera publica, lumea noastra ar fi in mod cert altfel. Din 3 martie, 1% se contopeste cu restul de 99% pentru ca demersul vizual propus mine, sustine contopirea noi vs. voi. Ne trezim, deci, si intram intr-un univers al mesajelor acide, puternice, sustinute de asocieri intre lumi pe care le credeam paralele”, spune Florinakkis.

Artistul spune start exercitiului-provocare pentru ochi si minte – vineri, 3 martie 2017, de la ora 18,00. Expozitia ramane deschisa pana in 21 martie.