Gardenia sau Griji cu lapte, la Casa Artelor

18 februarie 2017

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timisoara va invita marti, 21 februarie 2017, ora 19,00, la Casa Artelor (str. Episcop Augustin Pacha nr. 8), la spectacolul-lectura Gardenia, de Elzbieta Chowaniec.

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” continua dialogul atat cu liceenii si studentii, cat si cu publicul invitat sa se familiarizeze cu texte valoroase ale dramaturgiei contemporane. Dupa succesul extraordinar al spectacolului Gardenia, din repertoriul Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, urmatoarea propunere este, asadar, Gardenia sau Griji cu lapte, interpretat de studentii si elevii Brenda Bernad, Maria Brindusa, Maria Bujanca, Oana Nedelcu, Ioana Nitulescu, Iulia Pal, Vanesa Serac si Andreea Todinca. Regia este realizata de Victor Dragos, iar coordonarea proiectului este asigurata de Daniela silindean.

Patru destine in vizor, patru femei, patru existente zbuciumate aflate la intersectia vremurilor tulburi. Conflicte intre generatii sau… Griji cu lapte – cum isi intituleaza lectura actritele si regizorul.

Evenimentul este realizat in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Cultura Timis, Casa Artelor, Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Muzica si Teatru (sectia Actorie in limba germana). Prima reprezentatie a acestui spectacol-lectura a fost gazduita de Biblioteca Centrala Universitara „Eugen Todoran”, in cadrul programului Teatru la biblioteca.

Spectacolul se desfasoara in limba romana, intrarea la eveniment este libera, in limita locurilor disponibile.

Save