Spectacolul eveniment 10 Zurli vine la Timisoara

15 februarie 2017

Gasca Zurli, cea mai iubita trupa de animatie pentru copii din Romania porneste in cel mai mare turneu din istoria ei. Gasca Zurli ajunge in aceasta primavara in 20 de orase si debuteaza in luna martie 2017 cu orasele din Transilvania.

Spectacolul 10 Zurli marcheaza aniversarea a 10 ani de Zurli in Romania, iar la Timisoara este programat pe 4 martie 2017, in Sala Olimpia. Cele mai iubite cantece, dansuri si jocuri interactive marca Zurli sunt reunite intr-un spectacol unic, dinamic si original creat special pentru cei mici. Multe surprize si concursuri speciale vor acorda sansa micilor fani sa urce pe scena, alaturi de cele mai iubite personaje din Romania. Fetita Zurli, Zdranganel, Clopotel, Zana Buna, Vrajimaturica, Truli, Yuppi, Tashu, Tasha si Baietelul Zurli si Tanti Prezentatoarea – toate personajele Zurli sunt pregatite pentru acest mare turneu, cu siguranta o experienta de neuitat pentru toti prietenii lor din Romania.

Biletele sunt puse in vanzare pe website-ul www.eventim.ro si magazinele partenere Eventim si costa intre 30 si 150 de lei. Biletele VIP include si o intalnire speciala cu Gasca Zurli. Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii (adulti si copii) la spectacol trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.