Spectacol muzical cu vedete copii

15 februarie 2017

Intamplarile teatrale dedicate celor mai mici dintre spectatori continua la Casa Artelor (str. Augustin Pacha nr. 8). Un nou spectacol construit special pentru copii are loc sambata, 18 februarie 2017, de la ora 17,00, in sala StudioArt. Este vorba despre spectacolul muzical Ghetto de Simona Vintila, realizat de Teatrul Tache impreuna cu studentii modulului de music-hall de la Facultatea de Muzica si Teatru din Timisoara, studenti indrumati de conf. univ. dr. Mariana Sarba. Vedete de necontestat ale celei mai noi montari semnate Teatrul Tache sunt noua copii talentati cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani.

“Spectacolul pe care il prezentam acum face parte dintr-un program inedit pe care Teatrul Tache l-a pus la cale in cadrul sectiunii Tache Junior. Este vorba despre o serie de spectacole muzicale care ii au ca protagonisti pe cei mai tineri dintre… tinerii talentati ai urbei. Spectacolul pilot al acestui proiect a fost Auditia/Das Vorsprechen, prezentat in premiera in luna iunie a anului trecut, un spectacol primit cu multa caldura de public”, spune Simona Vintila, coordonator Teatrul Tache.

Textul si regia spectacolului Ghetto poarta semnatura Simonei Vintila, in vreme ce pregatirea vocala a distributiei si conducerea muzicala ii apatin Marianei Sarba. Urmatoarea reprezentatie are loc in 25 februarie 2017, de la ora 17,00, tot in Sala Studio a Casei Artelor.