Mai putin de doua saptamani pana cand Ian Anderson, solistul Jethro Tull, va reveni in Romania

8 februarie 2017

Cu mai putin de 14 zile pana cand Ian Anderson va reveni in Romania pentru a canta la Filarmonica Banatul, pe 19 februarie 2017, artistul si-a exprimat dorinta de a incerca sa fie turist in Timisoara, unde spera sa vada cat mai multe din elementele ce au adus acestui oras bine-meritata sa distinctie.

Ian marturiseste ca este incantat de faptul ca primul oras din Romania pe care il va vizita in acest an este chiar Timisoara, care a fost desemnata capitala Europeana a culturii 2021, lucru care il bucura foarte tare, solistul fiind fan avid al culturii. Primul loc pe care artistul doreste sa il viziteze este chiar centrul orasului.

Castelul Huniade este un alt obiectiv turistic pe care solistul isi doreste sa il viziteze pe parcursul sederii sale la Timisoara, incercand sa isi faca timp in programul aglomerat ce contine probele de sunet, interviurile pentru presa si bineinteles concertul ce va incepe la ora 19,30.

JETHRO TULL performed by Ian Anderson este un spectacol ce imbina muzica cu arta interpretativa si reuseste sa creeze o seara plina de magie pentru fanii rockului. De pe setlist nu vor lipsi piese celebre precum Aqualung, Thick as a Brick, Locomotive Breath, Too Old to Rock’n’Roll sau Too Young to Die.

Preturile biletelor pentru spectacolul din 19 Februarie 2017 sunt urmatoarele: 380  lei (categoria VIP), 310  lei (Premium), 245 lei (categoria I), 170 lei (categoria II). Biletele sunt inca disponibile in reteaua Eventim si doar in ziua evenimentului la Filarmonica Banatul, in limita stocului disponibil.