Festivalul de nunti IM Marriage

2 februarie 2017

In primul week-end din luna februarie, mirii anului si cei care vor sa se pregateasca din timp pentru marele eveniment din viata lor sunt invitati la Iulius Mall. Aici va avea loc unul dintre cele mai importante festivaluri de nunti din Timisoara.

De vineri pana duminica, in perioada 3-5 februarie 2017, indragostitii sunt asteptati la Festivalul de nunti IM Marriage. La demisolul si parterul mall-ului, aproximativ 50 de expozanti din domeniu vor veni in intampinarea vizitatorilor cu cele mai bune oferte, care tin cont de tendinte si acopera toate exigentele.

Pentru cei in cautarea unui loc in care sa sarbatoreasca povestea lor de dragoste, la targ vor fi prezentate ofertele mai multor restaurante, hoteluri si centre de evenimente din Timisoara. Viitoarele mirese, care nu si-au gasit inca rochia perfecta, pot alege dintre nenumaratele modele expuse, care acopera toate preferintele.

Nici domnii nu vor fi neglijati, targul fiind locul in care isi pot gasi costumul si accesoriile pentru o tinuta eleganta. Mirii vor gasi optiuni pentru invitatii, marturii, verighete si bijuterii, servicii de catering, dar si aranjamente florale si decoratiuni. Mai mult, vor putea alege pachete foto-video, pentru a pastra amintiri de la cel mai important eveniment.

Tortul mirilor va putea fi selectat din oferta cofetariilor si patiseriilor prezente, iar cei care doresc sa primeasca cele mai bune recomandari pentru o nunta de vis se pot adresa uneia dintre firmele specializate in organizarea de evenimente private.