Studio M vine in Vestul Salbatic

26 ianuarie 2017

Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely Timisoara gazduieste pe 2 februarie 2017, ora 19,00, un spectacol non-verbal invitat al trupei Studio M din Sfantu Gheorghe. „Cel Bun, Cel Rau si Mama m**ii“ recreaza atmosfera din filmele western si aduce in vestul tarii praful si mirosul de tutun din Vestul Salbatic.

Dupa succesul spectacolului “Sarbatoarea primaverii”, interpretat de Trupa Studio M la ?imisoara anul trecut, actorii-dansatori din Sfantu Gheorghe revin cu un spectacol complet diferit, cu titlu original „Cel bun, Cel Rau si Mama m**ii“ („A Jo, a Rossz és a K**va Anyad“), care ne teleporteaza cu 150 de ani in urma, intr-un orasel prafuit din Vestul Salbatic.

Este vorba despre o mica comunitate din orasul El Perdido, in care oamenii de buna-credinta convietuiesc la un loc cu marginalii societatii, femeile usoare si bandele de pistolari. Chiar daca spectacolul este non-verbal, costumele, muzica si dansul artistilor readuc la viata incrancenarea, dar si farsele vechilor cowboys.

In 2017, Studio M din Sfantu Gheorghe sarbatoreste 12 ani de existenta, fiind printre putinele trupe din tara dedicate teatrului-dans. Spectacolul „Cel bun, Cel rau si Mama m**ii“ a fost regizat, coregrafiat si ilustrat musical de Feher Ferenc, avand premiera in data de 2 decembrie 2016.  Rolurile sunt interpetate de Bajko Laszlo, Deak Zoltán, Gall Katalin, Nagy Eszter, Orban Levente, Polgar Emília, Szekrenyes Lsszlo si Veres Nagy Attila.

Biletele costa 20 lei, respectiv 10 lei pentru elevi, studenti si pensionari, si se pot cumpara la casieria Teatrului Maghiar de Stat Csiky Gergely, Str. Alba Iulia nr. 2, de luni pana vineri intre orele 16-19, sau prin www.biletmaster.ro.